FAQ

Vanliga frågor och svar.


Vanliga frågor och svar.

F: Jag hittade nyss hit, vart ska jag börja?
S: Vår välkomsttråd är ett utmärkt ställe att börja på!

F: Vad har era servrar för IP-adresser?
S: Du hittar information om våra servrar på fliken Servrar och i välkomsttråden.

F: Hur ansöker jag?
S: Information om hur du ansöker till vitlistan hittar du i tråden Hur du skriver en ansökan.

F: Hur lång tid tar det innan jag kan spela?
S: När du ansökt om vitlistning behöver en serveroperatör behandla din ansökan, det kan ta allt från några minuter upp till flera timmar. Från dess att du lagts till i vitlistan så tar det upp till 30 minuter innan du kan logga in på alla våra servrar.

F: Varför är det så omständligt att ansöka?
S: För att vi vill säkerställa att våra spelare upprätthåller en viss mognad och seriositet. Som du kan se här på forumet så har vi en extremt låg andel bannlysta spelare.


F: Vilka kommandon kan jag använda?
S: Aha! Du är på jakt efter den stora Towny-guiden!

F: Har ni någon Voice chat?
S: Jadå! TeamSpeak 3 Adress: play.minecraftonline.se.

F: Ni kör ju PvP på Survival-servern, kan mina fiender se mig på live-kartan?
S: Ja, men inte alltid. Om du är inomhus (solljus lägre än 14) eller i mörker (ljusnivå lägre än 4) så döljs du på live-kartan.

F: Hur ofta uppdateras era live-kartor?
S: Kartan för Survival-servern uppdateras kontinuerligt.

F: Hur säkra är era världar?
S: Våra världar sparas ett par gånger i timman och säkerhetskopieras var sjätte timme. Vi har dessutom ett avancerat övervakningsplugin som registrerar alla blockförändringar - är olyckan framme kan vi enkelt återställa eventuella skador. Dina konstruktioner är med andra ord säkra hos oss.


F: Hur söker jag på forumet?
S: Det gör du på den dedikerade söksidan.

F: Vad är det för speciellt med veteraner, serverdonatorer och hedersmedlemmar?
S: De medlemmar som har varit aktiva på forumet under en längre tid uppgraderas automatiskt till veteraner (kriterierna är hemliga). Serverdonatorer tituleras de som donerat pengar till oss, oavsett summa. Hedersmedlem är en kontouppgradering man kan köpa för 30 euro och är den mest ärofyllda titeln! Även personer som tidigare varit operatörer får denna titel.
Notera att ingen av användargrupperna innebär några extra förmåner inne på servrarna, men på forumet slipper man se en del annonser.


F: Det dyker ibland upp nytt material på forumet som jag inte kan se. Vad är det för mystiskt?
S: Aha! Du har troligtvis råkat skymta något från vårt Laidback-forum. Det får man tillgång till som veteran, serverdonator eller hedersmedlem.

F: Hur behandlar ni mina födelsedata?
S: Dina uppgifter sparas i vår databas och vi använder dessa uppgifter för att säkerställa att du är sexton år eller äldre. Efter att din ansökan behandlats kan du ställa in dina sekretessinställningar på ett sådant sätt att bara administratörna kan se dina födelsedata. Alternativt så kan du be någon av administratörerna att fullständigt ta bort dina födelsedata ur vårt system.

Publicerad:
13 Juni 2013
Sidvisningar:
4,774

Dela sidan